Merken Wasdrogers

De afgelopen jaren zijn het aantal fabrikanten op het gebied van wasdrogers flink toegenomen. Hierdoor is het voor jou als consument lastig om een goede keuze te maken. Je hebt tenslotte weinig ervaring met het aanschaffen van een wasdroger. In dit artikel gaan we de belangrijkste en de beste merken langs op het gebied van wasdrogers. Daarbij geven we je wat algemene informatie waar je rekening mee moet houden.

Capaciteit van een droger

De laatste ontwikkelingen op het gebied van drogers

Drogers zijn volop in ontwikkeling. Waar het vroeger minstens 45 minuten duurde voordat natte was droog was, kost het nu hooguit 15 minuten. Dat kan een hoop voordelen op leveren. Zo kun je vlak voor een belangrijk feest nog even de droger aanzetten om toch nog de gewenste kleding aan te kunnen doen. En daarbij heb je de was gewoon snel klaar.

Energie- en waterzuinige wasdroger

Daarbij is het energie- en waterverbruik de laatste jaren flink afgenomen. Vroeger kostte het een fortuin om een wasdroger te hebben en waren er huishoudens die om deze reden geen wasdroger kochten. Die tijd is wel veranderd. De nieuwste drogers van dit moment weten als geen ander hoe ze energie en water moeten bijdragen.

Een energie- en waterzuinige wasdroger levert flink veel voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan de energierekening. Deze neemt flink af. Ook de waterrekening zal beduidend lager uitvallen. Probeer hier rekening mee te houden tijdens de aanschaf. In de meeste gevallen zijn energie- en waterzuinige wasdrogers een stukje duurder, maar dit verdient zich in de toekomst dubbel en dwars terug.

Dit alles draagt ook bij aan een beter milieu. Dat beginnen we met elkaar steeds belangrijker te vinden. Op deze manier houden we rekening met de nieuwe generatie en met onszelf in de toekomst.

Waar koopt men een wasdroger?

Dit hangt van de persoon af. Sommige huishoudens gaan naar de plaatselijke winkelier op het gebied van drogers en wasmachines en de ander doet een aankoop via het internet. Bij de winkelier krijg je vaak meer service en advies, maar betaal je wel een hogere prijs. Het hangt er maar net vanaf wat jij belangrijk vindt.

De verschillende merken

Zoals we al zeiden zijn er veel verschillende merken op de markt momenteel. De één presteert nog beter dan de ander en de één is nog duurder dan de ander. De meeste merken bieden verschillende varianten wasdrogers aan die allemaal verschillen in capaciteit van de droogtrommel, energie- en waterzuinigheid en droogsnelheid.

Dan is eindelijk het moment daar. Na het geven van wat algemene informatie is het nu van belang de gebruikelijke en betere merken langs te gaan:

Siemens – deze fabrikant is denk ik de grootste van alle spelers in de markt. Het produceert al jaren wasmachines en drogers en dit is dan ook terug te zien in het resultaat. De machines zijn van hoge kwaliteit en er is voor ieder wel wat wils. Zelfs als je opzoek bent naar een budget wasdroger ben je bij Siemens aan het juiste adres.

  1. Samsung Wasdroger– dit merk is werkelijk waar in elke markt te vinden. Samsung biedt een breed assortiment aan wasdrogers. Ik heb nog weinig negatieve klantervaringen over Samsung gehoord. Wat me vooral opvalt is dat de service van het Koreaanse bedrijf uitmuntend is als het om wasdrogers gaat. Wanneer de wasdroger het binnen de garantietermijn begeeft, verschaft het bedrijf vaak zonder problemen een nieuwe wasdroger. Dat noemen we nog eens klantvertrouwen!
  2. Miele Wasdrogers– is ook absoluut geen kleine spelers. Dit bedrijf focust zijn vooral op middelmatig grote wasdrogers, waar vooral huishoudens bestaande uit maximaal 4 mensen geïnteresseerd in zijn. Het bedrijf blijft ontwikkelen en daarom rusten de wasdrogers uit met de beste programma’s.
  3. Bosch Wasdrogers– iedereen kent dit bedrijf wel. Het is een internationaal georiënteerd bedrijf en zit gevestigd in Stuggart in Duitsland. Het bedrijf heeft veel fabrieken op verschillende plekken in de wereld staan. Hierdoor kunnen kapotte wasmachines snel geprepareerd worden en kent het dus een goede service.
  4. Zanussi Wasdroger– een minder bekende in het rijtje. Maar ondanks dat kun je van dit merk topprestaties verwachten. Het bedrijf komt uit Italië en bestaat sinds 1984. Wanneer je opzoek met naar een kwalitatieve wasdroger dan zou ik deze van Zanussi zeker in beschouwing nemen.
  5. Panasonic – zelf heb ik een wasmachine van Panasonic. Als ik het goed begrijp is mijn vrouw er blij mee. Dit komt met name om het feit dat Panasonic wasmachines supersnel zijn. Daar staat dan wel tegenover dat ze meer energie gebruiken. Toch kun je flink op het aankoopbedrag besparen, want Panasonic heeft vaak leuke aanbiedingen voor je klaarliggen.

Dat waren de merken. Uiteraard zijn er nog veel meer merken, maar dit zijn de merken waar ik zelf ervaring mee heb. Ik geef liever geen advies of informatie over wasdrogers zonder dat ik er niet vanaf weet, want dan moet ik anders blogs geloven, terwijl je eigenlijk nooit zeker weet of ze de waarheid spreken.

Wanneer je één van deze merken uit kiest, weet je zeker dat je goed ziet. De meeste bedrijven uit de bovenstaande lijst hebben al jaren ervaring en blijven hun producten constant ontwikkelen. In de meeste gevallen betaal je ietsjes meer, maar je krijgt er wel een lange levensduur en service voor terug. Met name dit eerste moet je niet onderschatten. Gemiddeld gaan wasdrogers 8 jaar mee, dus probeer je hier ook aan vast te houden. Wil je nu nog meer informatie over drogers kopen, bekijk dan de site van http://droger-kopen.nl/

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.